9 Şubat 2020 Pazar

PERGOLA TENTE SİSTEMLERİ VE FİYATLARI

PERGOLA TENTE SİSTEMLERİ VE FİYATLARI
PERGOLA TENTE SİSTEMLERİ


Pergola Tente Sistemleri günümüzde özellikle işletmelerin kullandığı ancak bahçe benzeri alanları olan ev sahiplerininde kullandığı gölgelendirme ve hava muhafeletlerinde önleyici bir sistemdir. Bu sistemler günümüzde yüksek teknoloji ile donatılmış sistemlerdir. Örneğin sistem motor otomasyonuna bağlanarak tamamen kumanda ya da buton yardımı ile açılıp kapatılabilmektedir. Ayrıca led ışıklandırması ile görünüşüne ayrı bir hava katılabilmekte böylece hem kullanışlı hemde konforlu alanlar yaratılabilmektedir.

İş yerleri ya da evler için özel olarak detaylandırılıp gerektiğinde mimari destekte kullanılabilen Pergola Tente Sistemleri iş yerinize şıklık ve daha fazlasını vaad ediyor. Günlük hayatta ya da iş yeri için konfor, şıklık ve kolaylığı harmanlayan bu sistem 25m²'ye kadar 12.000 TL'den başlayan cazip fiyatlarla siz müşterilerimize sunuluyor.

Eğer sizin de işyeriniz ya da eviniz Pergola Tente Sistemleri istiyorsanız doğru adrestesiniz. Pergola Tente, Branda sektörünün lider firması Esen Branda olarak biz bu konudaki tecrübemiz ve 1. Sınıf işçiliğimizle sizlere hizmet vermeye hazırız. Tüm işlerimizde ÜCRETSİZ KEŞİF avantajı ve ÖDEME KOLAYLIĞI sunuyoruz.
İşletmeler için aynı zamanda isteğe bağlı olarak mimari çizim desteği de profesyonel ekipler tarafından verilebilmektedir.
Eviniz ya da işiniz için düşündüğünüz sistemi siz hayal edin birlikte gerçeğe dönüştürelim.
Bizden detaylı fiyat bilgisi almak ve ücretsiz keşif yaptırmak için Whatsapp üzerinden ulaşabilir ya da iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Whatsapp / TEL :  0532 335 94 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Otomatik Giyotin Cam Özellikleri

ESEN BRANDA İ.M.Ç 1.Blok 1502 Unkapanı / İSTANBUL 0 212 514 91 40 0212 514 91 41 (FAX) 0 532 623 56 21 0532 335 94 00 ...